Yanda Workshops Zilverklei, HotPot, Art Clay, Kralenwinkel

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

HotPot Boek Glasfusen dealer winkel

Winkel


Glasfusing, fuse (smelt) zelf glas sieraden in de magnetron.

Dealer HotPot Sliedrecht Dordrecht en Papendrecht
 
Glasfusen met de HotPot
Helaas op dit moment niet leverbaar; uitverkocht!
Ik ben met de uitever in overleg over een herdruk.
Wil je daarover op de hoogte worden gehouden? Abboneer je dan op mijn nieuwsbrief....


¨Yolanda van den Herik van Atelier Yanda legt in dit prachtige boek precies uit hoe het glasfusen werkt en welke mogelijkheden er zijn voor het maken van een eigen sieraad. Ze combineert glas met allerlei andere materialen en laat bovendien zien hoe je je glazen creatie kunt verwerken tot een stijlvol en persoonlijk sieraad.

Met de vele stap-voor-stapfoto's en de heldere uitleg kan iedere enthousiaste hobbyist aan de slag met deze nieuwe uitdagende techniek.¨

ISBN / EAN : 9789058779809
€ 1.000.000.000,00 Toevoegen


HotPot
De HotPot is een klein oventje dat in de magnetron geplaatst wordt en waarmee je glas kunt smelten (het zogeheten ´fusen´). Zo fuse (versmelt) je op een eenvoudige en veilige manier de mooiste hangers, oorbellen en andere sieraden.
Glasfusing is nu voor iedereen bereikbaar. Je hoeft geen grote, dure glasoven aan te schaffen. Met de HotPot, HotPot gereedschappen, materialen en een magnetron kan je meteen aan de slag!
HotPot glasfusing is leuk en betaalbaar.


De Hotpot is los verkrijgbaar maar ook als complete glas-fusing starterskit (de HotBox ) met glasplaatjes en handige glas-fusing gereedschappen en materialen. In de Hotbox zit alles wat u nodig heeft om te starten met HotPotten. Ervaring met glas-fusing is niet nodig.


Zilverklei & glasfusing

In de HotPot is het mogelijk om sieraden van zilverklei (Art Silver Clay) te maken, desgewenst in combinatie met glasfusing. Enige basiskennis en ervaring met het werken met zilverklei is wel aan te raden. Ik help je hier graag mee op weg.

Instructeur en dealer
Atelier Yanda is gecertificeerd dealer en verkoopt het volledige HotPot glas-fusing assortiment en daarnaast ook veel extra kleuren glas (COE90 en COE104), fiber producten (papier en vuurvastkoord), glasgereedschappen, Dichroic glas en Dichroic slide, pré-cut shapes, Millifiori glas, Aanraku zilver (silver bails en findings), etc.

Klik op de HotPot Catalogus voor het volledige HotPot assortiment:

 
HotPot glas benodigde materialen


Kijk bij de workshops om te leren werken met de HotPot en voor meer voorbeelden van ´werkstukken´(met en zonder zilver).


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu